Wat Wil Je Van Mij Chords Metejoor, Hannah Mae

Wat Wil Je Van Mij - Metejoor, Hannah Mae
Tune to Eb
Intro | Em | C | G | G |

Em Het zou fijn zijn, C Als jij eens ziet dat ik probeer, G (Hoe jij naar mij kijkt), (Ik doe het vast wel zweer verkeerd). Em En soms lijkt het, C Alsof je mij bewust negeert, G Wat wil je nu van mij?
Em Want jij wilt geen gedoe, C Je zegt ’t komt wel goed, G (Ooh, maar ik kan niet zo doorgaan), Em Dus geef nou toch eens toe, C Dat jij geen moeite doet, G Ooh, maar het kan niet zo doorgaan.
Em Oooh ooh ooh ooh ooh.
C G Wat wil je als je niet wil praten, Em Wat wil je als ik niet bij jou mag zijn, C G Zeg mij maar hoe’k me moet gedragen, G Ooh, wat wil je, wat wil je, Em Wat wil je van mij?
C G Ik doe alles om ons terug te halen, Em Jij alles om hier niet te hoeven zijn, C G Zeg mij maar hoe’k me moet gedragen, Ooh, wat wil je, wat wil je, Em C Wat wil je van mij? G Wat wil je van mij?
Em (Soms denk ik laat maar), C (En lijkt het einde al in zicht), G Durf niets te vragen, Hou ik je vast dan sla jij dicht. Em Ooh, ik haat het, C Want zelfs die keus die voelt het licht, G Wat wil je nu van mij?
Em Oooh ooh ooh ooh ooh.
C G Wat wil je als je niet wil praten, Em Wat wil je als ik niet bij jou mag zijn, C G Zeg mij maar hoe’k me moet gedragen, Ooh, wat wil je, wat wil je, Em Wat wil je van mij?
C G Ik doe alles om ons terug te halen, Em Jij alles om hier niet te hoeven zijn, C G Zeg mij maar hoe’k me moet gedragen, Ooh, wat wil je, wat wil je, Em Wat wil je van mij?
C G Ik wil je nog niet laten gaan, (Wat wil je, wat wil je), (Wat wil je van mij?). Em Ooh ooh ooh C G Ik kan je nog niet laten gaan, (Wat wil je, wat wil je,), Em (Hoor jij wil geen gedoe), C (Je zegt het komt wel goed), G Ooh, maar ik kan niet zo doorgaan, Em (Dus geef nou toch eens toe), C (Dat jij geen fuckin’ moeite doet), G Ooh maar het kan niet zo doorgaan.
N.C. Oooh ooh ooh ooh ooh.
N.C. G Wat wil je als je niet wil praten, Em Wat wil je als ik niet bij jou mag zijn, C G Zeg mij maar hoe’k me moet gedragen, Ooh, wat wil je, wat wil je, Em Wat wil je van mij?
C G Ik doe alles om ons terug te halen, Em Jij alles om hier niet te hoeven zijn, C G Zeg mij maar hoe’k me moet gedragen, Ooh, wat wil je, wat wil je, Em Wat wil je van mij?
MV : Wat Wil Je Van Mij Metejoor, Hannah Mae
Add to Favorites